parallax background
 

Dataskyddsombudet i praktiken – HT 2019

Utbildningen drivs som ett samarbete mellan Forum för Dataskydd och PrivacyWorks.

 
 
 
 
NÄR: September - december 2019
VAR: Stockholm
TID: 09:30-16:30.
Frukost serveras från 09:00
FRÅGOR: info@dpacademy.se
KURSAVGIFT: 44 500 kr. Samtliga priser är exkl. moms
 

 DP Academy är inne på sin sjunde omgång hösten 2019. Den här omgången kommer vi att ha större fokus på praktiska frågor och metoder. Vi kommer att beröra både offentlig och privat sektor genom hela kursen.

DP Academy är klimatsmart och erbjuder därför kursen på distans
Vi bakom DP Academy känner en stor passion för miljön och klimatet. PrivacyWorks, som är ett av de grundande bolagen bakom utbildningen, vann tidigare i år utmärkelsen ”Årets Eldsjäl” i Breakit Impact Challenge, bland över 400 bolag som ville förbättra sitt miljötänk. Vi strävar alltid efter att förbättra vår utbildning, med stort fokus på klimatet. Det är med avstamp i detta vi kan erbjuda våra kursdeltagare utbildningen helt på distans om så önskas, för att minimera resor och onödiga utsläpp. Förutom detta har vi en policy där vi vill minimera waste, och därför undviker pappersutskrifter, samt ett framträdande grönt tänk när vi väljer matleverantörer för.

Hittills har drygt 160 personer, som antingen jobbar eller ska börja jobba med dataskyddsfrågor, gått på DP Academy. Vi återser många av dem på våra alumnidagar där de själva påverkar vad vi ska diskutera. Kursen passar inte bara dataskyddsombud, utan alla personer som jobbar med dataskyddsfrågor, såsom advokater, konsulter, bolagsjurister, IT- och informationssäkerhetsexperter, förvaltningsjurister, projektledare m.fl. Kursen avslutas med en hemtenta för den som vill bli diplomerad.

Samtliga lärare har mycket lång erfarenhet av arbete med dataskyddsfrågor. Läs mer om dem här. Du känner säkert igen många namn om du intresserar dig för dataskyddsfrågor!

Kursen ges i centrala Stockholm. Varje kursdag pågår kl. 9.30 - 16.30. Frukost serveras från 9.00. Sista dagen avslutas med ett frivilligt mingel från ca 17.00 - 19.00.

Kursinnehåll och datum
För komplett information om kursinnehåll och anmälning klicka här.

Kursavgift
44 500 kr. Samtliga priser är exklusive moms. Dokumentation via ett elektroniskt dokumentbibliotek, plats på frukostseminarier, lunch och frukt/fika ingår.

Medlemmar i DP Forum och kunder till PrivacyWorks får 5 % rabatt på kursavgiften. Medlemskap i DP Forum kostar för närvarande 1645 SEK/år. Ange i anmälan om du vill bli medlem i DP Forum och/eller om din organisation är kund hos PrivacyWorks.

Anmälan

Klicka här för att komma till anmälningssidan


Du anmäler dig senast 15 september 2019. Det finns ett begränsat antal platser. Anmälan är bindande, men vid förhinder får du gärna skicka en annan person i ditt ställe. Vi kan inte ta emot reserveringar av platser. Efteranmälan får ske i mån av plats. Uteblir anmäld deltagare debiteras hel kursavgift. Arrangörerna förbehåller sig rätten att ställa in kursen till följd av bristande antal anmälda. I sådant fall återbetalas anmälningsavgiften i sin helhet.

Information om behandlingen av personuppgifter
När du anmäler dig till vår kurs blir du registrerad i vårt kundregister, som används för kundadministration, marknadsföring och verksamhetsuppföljning. Personuppgiftsansvarig för registret är PrivacyWorks Nordic AB, Box 160, 101 23.

Kontakta info@dpacademy.se om du har frågor, om du vill begära rättelse av informationen eller om du vill veta vad som är registrerat om dig i registret. Förutom de uppgifter du själv lämnar i din anmälan, registreras endast administrativ information om betalning och liknande. Känsliga personuppgifter om till exempel matallergier som du uppger i din anmälan, kommer att tas bort när kursen är avslutad. Övrig information sparas ca. 3 år efter kursen för uppföljning och marknadsföring.
 
 
 
 

PrivacyWorks hjälper kunder med rådgivning, utbildning och andra lösningar inom dataskydd

OM OSS