parallax background
 

Dataskyddsombudet i praktiken – VT 2019

Utbildningen drivs som ett samarbete mellan Forum för Dataskydd och PrivacyWorks.

 
 
 
 
NÄR: Mars - juni 2019
VAR: Stockholm
TID: 09:30-16:30. Frukost serveras från 09:00
FRÅGOR: info@dpacademy.se
KURSAVGIFT: 44 500 kr. Samtliga priser är exkl. moms
 

 DP Academy är inne på sin sjätte omgång våren 2019. Hittills har uppåt 150 deltagare, som antingen ska bli dataskyddsombud eller redan är det och vill utveckla sig i rollen, genomgått kursen. Kursen passar också andra personer som arbetar med dataskyddsfrågor såsom konsulter, advokater, bolagsjurister, IT- och informationssäkerhetspersoner, förvaltningsjurister m.fl. Vi fokuserar på rollen som dataskyddsombud, förhållandet till uppdragsgivaren, hur man kan lägga upp arbetet, arbeta med rådgivning, revisioner och rapporter, dataskyddsorganisationen och ledarskapsfrågor. Under dagarna med dataskyddsjuridik och informationssäkerhet som tema diskuteras praktiska frågeställningar. Deltagarna har stora möjligheter att diskutera sina speciella frågeställningar med lärarna under de olika kursdagarna. Samtliga lärare har mycket lång erfarenhet av arbete med dataskyddsfrågor. Kursen avslutas med en skriftlig hemmatenta för den som vill, och alla deltagare får diplom för genomgången kurs.

Kursen ges i centrala Stockholm, lokaler meddelas senare. Vid samtliga tillfällen pågår kursen kl. 9.30 – 16.30.

Kursinnehåll och datum
För komplett information om kursinnehåll och anmälning klicka här.

Kursavgift
44 500 kr. Samtliga priser är exklusive moms. Dokumentation, frukost, lunch och kaffe ingår.

Medlemmar i Forum för Dataskydd får 5 % i rabatt. För att få medlemsrabatt kan du bli medlem i Forum för Dataskydd genom att anmäla dig på www.dpforum.se. Avgiften för 12-månaders medlemskap är för närvarande 1445 kr.

Kunder till PrivacyWorks får också 5% rabatt på kursavgiften.

Anmälan
Du anmäler dig senast den 1 mars 2019. Det finns ett begränsat antal platser. Anmälan är bindande, men vid förhinder får du gärna skicka en annan person i ditt ställe. Vi kan inte ta emot reserveringar av platser. Efteranmälan får ske i mån av plats. Uteblir anmäld deltagare debiteras hel kursavgift. Arrangörerna förbehåller sig rätten att ställa in kursen till följd av bristande antal anmälda. I sådant fall återbetalas anmälningsavgiften i sin helhet.

Information om behandlingen av personuppgifter
När du anmäler dig till vår kurs blir du registrerad i vårt kundregister, som används för kundadministration, marknadsföring och verksamhetsuppföljning. Personuppgiftsansvarig för registret är PrivacyWorks Nordic AB, Box 160, 101 23.

Kontakta info@dpacademy.se om du har frågor, om du vill begära rättelse av informationen eller om du vill veta vad som är registrerat om dig i registret. Förutom de uppgifter du själv lämnar i din anmälan, registreras endast administrativ information om betalning och liknande. Känsliga personuppgifter om till exempel matallergier som du uppger i din anmälan, kommer att tas bort när kursen är avslutad. Övrig information sparas ca. 3 år efter kursen för uppföljning och marknadsföring.
 
 

Anmäl dig härDeltagare

Medlem i 'Forum för dataskydd'?
Kund hos PrivacyWorks sedan tidigare?

Företag

Genom att fylla i matallergi i denna ruta samtycker du till att Privacy Works Nordic AB behandlar denna uppgift i syfte att beställa rätt mat till dig i samband med kursen som du anmäler dig till. Denna uppgift raderas snarast efter avslutad kurs. I övrigt gäller samma villkor som i Privacy Works Nordic AB Privacy Statement.

Jag vill fokusera på den offentliga sektornJag vill fokusera på den privata sektorn

 
 

PrivacyWorks hjälper kunder med rådgivning, utbildning och andra lösningar inom dataskydd

OM OSS